Mijn favoriete kwasten

Mijn favoriete kwasten

Make up kwasten zijn voor mij onmisbaar geworden in mijn stash. Ik heb aardig wat kwasten maar dit zijn mijn favoriete van het moment. Ik heb 7 favoriete kwasten uitgekozen die ik bijna allemaal dagelijks gebruik. Ik gebruik weinig tot nooit oogschaduw dus ik laat jullie vooral mijn gezichtskwasten zien! 

Zoeva 102 Silk Finish: Ik denk dat dit wel mijn topper is van de favorieten. Deze kwast gebruik ik voornamelijk voor het aanbrengen van mijn foundation. Het zorgt voor een mooie stevige dekking maar niet te cakey.

1022102

Zoeva 108 Luxe Highlight: Omdat deze kwast iets in een punt loopt is die ideaal voor het highlighten op de jukbeen, neus en cupidoboog. Ook na een paar stevige wasbeurten is die nog mooi in vorm.

1055105

Zoeva 106 Powder: Deze grote stevige poeder kwast is super fijn voor het matteren van je gezicht. Hij is super zacht en lekker fluffy.

1066 106

Zoeva 142 Concealer Buffer: Deze concealer kwast werkt erg nauwkeurig en gebruik ik altijd om mijn concealer onder mijn ogen in te deppen.

1422 142

Zoeva 235 Contour Shader: De enigste oogschaduwkwast in deze favorieten. Ik gebruik deze vooral om poeder highlighter aan te brengen onder mijn wenkbrauw, voor het liften van mijn wenkbrauw.

2355235

Real Techniques Stippling Brush: Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben opgemerkt zijn de meesten kwasten van Zoeva. Maar deze Real Techniques kwast mocht niet ontbreken in mijn favorieten. Ik gebruik hem vooral om mijn blush subtiel aan te brengen. Ik heb meerder stippling brushes waaronder één van Zoeva, maar deze blijft op nummer 1 staan.

RTRT2

318 Soft Paint Liner: Deze kwast is voornamelijk voor het aanbrengen van eyeliner. Maar deze heb ik speciaal aangeschaft voor mijn het invullen van mijn wenkbrauwen. Hij werkt onwijs fijn, hij is niet te dik en ook niet te dun, topkwast voor je wenkbrauwen!

318 3188

Dit waren mijn 7 favorieten kwasten, ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn stash! Welke kwasten gebruiken jullie en waarvoor?

Liefs Liz

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. info@mayaraesther.nl' Mayara Esther 24 oktober 2015 / 11:10

    Zoeva is zo’n fijne merk! Ik wil graag de Zoeva 102 & 142 hebben, ze lijken ze fijn in gebruik.
    De RT zijn ook ontzettend fijn, ik heb de foundation brush en die is zo ontzettend fijn.

    • liefsliz 24 oktober 2015 / 11:21

      Zoeva is inderdaad echt een superfijn kwastenmerk! De 102 is echt een aanrader! Liefs Liz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *