Mindfulness Box

mind3

Gezond eten, veel sporten, en bewust leven. Het is tegenwoordig helemaal hot om naast de drukke maatschappij veel rust te pakken en momentjes voor jezelf te nemen. Ik ontdekte dit kleine doosje vol inspiratie en positiviteit, die je een handje op weg helpt om mindful te leven. Ik laat je vandaag zien wat er allemaal inzit en wat ik er van vind!

mind2mind8

Eenmaal uitgestald valt het op dat het enorm kleurrijk is, wat voor positiviteit zorgt. Op de achterkant van het kartonnen doosje staat wat er allemaal in zit:

 • Mindfulnessboekje met de basis, tips en schrijfopdrachten
 • 24 kaarten met mooie quotes
 • 12 krachtkaarten
 • 6 oefenkaarten
 • 12 opdrachtkaarten
 • 24 stickers 20 inspiratiekaarten
 • 6 envelopjes

mind4

Hier links zie je het werkboekje waarin hoofdstukken staan zoals: Wat is mindfulness? 6 manieren om mindful te zijn, mindful omgaan met emoties, doelen stellen etc etc. Rechts zie je een stickervelletje met kleine vierkanten stickers met weer een positieve vibe

mind5

Links zie je de kleine evelopjes met verschillende patronen. En rechts zie je de 24 kaartjes met inspirerende quotes, door een handig ribbelrandje kan je ze van elkaar los maken en ze opsturen naar een dierbare.

mind6

Links boven zie je de 12 krachtkaarten en rechts onder 20 kleine inspiratiekaarten. Super leuk om ergens op te plakken of hangen.
mind7

Links zie je de oefenkaarten waar er in totaal 6 van zijn. Op de voorkant zie je de oefening die achterop nog beter staat uitgelegd. Rechts zie je de 12 opdrachtkaarten met kleine opdrachtjes waardoor mindfulness een makkie moet worden.
mind1

Dat was een kleine greep uit de inhoud van deze mindfulness box. Het ziet er super vrolijk en leuk uit en het is echt een feestje om deze open te maken en te bestuderen. Ik vind het nog wel lastig om daadwerkelijk er ook wat mee te doen, maar als ik het zo weer zie krijg ik weer zin om ermee aan de slag te gaan.

De mindfulness box is te koop op verschillende webshops voor €16,95.

Liefs Liz

 

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. anoekjohanna@gmail.com' Anoek 28 juni 2016 / 16:35

  Wat ziet dat er enorm vrolijk en schattig uit!

 2. info@simplynspecial.nl' Nina Simplynspecial 28 juni 2016 / 18:04

  Wat een leuke box! Mindfulness is wel iets leuks om jezelf zo nu en dan mee bezig te houden.

 3. info@matteandshimmer.nl' Mariska 29 juni 2016 / 11:06

  Het ziet er allemaal zo schattig en vrolijk uit! Kan alleen maar goed voor je zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *