Mud Mask Earth Kiss

masker1

Earth Kiss is een merk waar ik nooit eerder van had gehoord. Ik kwam het tegen in de schappen van De Tuinen en vond ze er belovend uit zien. De maskers beloven geheel op natuurbasis te zijn en dat trekt natuurlijk meteen mijn aandacht vanwege mijn gevoelige huid. Ik vertel mijn bevindingen over het masker.Earth Kiss heeft 6 maskers in haar assortiment waarvan 4 modder maskers en 2 sheet maskers. Doordat dat de maskers enkel fruit-, planten-, en kruidenextracten bevat, maakt het masker 100% naturel. Ook is het product dierproefvrij en maakt hij zijn naam ‘Earth Kiss’ waar. De verpakkingen van de maskers vind ikzelf erg leuk en hebben een rustgevende uitstraling.

White Thai Clay Rejvunate Mud Mask

”Dit witte kleimasker met White Thai Clay en lotusbloem bevat maar liefst 85 mineralen uit Shilajit, een Ayurvedisch natuurlijk product bekend om zijn ontspannende en anti-aging eigenschappen. Rejuvenate Mud Mask verjongt de huid en geeft nieuwe energie. Zorgt voor een gezondere huid en een betere balans tussen het lichaam en de geest. 100 % natuurlijk, met fruit-, planten- en kruidenextracten.” Aldus De Tuinen

Het masker belooft dat de huid verjongt en weer energie geeft. Nu hoeft mijn huid niet verjongt te worden maar, wat meer energie kan elke huid gebruiken. De geur vind ik lastig te omschrijven, ik ruik overduidelijk wat lemongrass maar de rest is lastig te onderscheiden. Als je naar de foto hieronder kijk zie je dat het masker meer op een soort van crème lijkt dan op modder, eenmaal aangebracht merk je dat de modder snel opdroogt. Bij het afhalen van het masker, zie ik dat mijn huid ontzettend rood is en mijn huid is aan het gloeien. Het is niet echt geïrriteerd, bij vele andere maskers krijg ik al snel last van eczeem en dat was bij deze niet het geval. Na een uur is de roodheid afgenomen en voelt mijn huid ontzettend zacht aan.

Ik zou dit masker niet zo snel opnieuw gebruiken. Ik ben meer te spreken over de sheet maskers van Earth Kiss die zijn wat milder voor mijn huid.

White Thai Clay Rejvunate Mud Mask is te koop bij de tuinen voor €2,49

 

 

 

 

masker3

Moroccan Clay Pore Refine Mud Mask

”Kleimasker met Marokkaanse klei, argan, abrikoos en Shilajit, een Ayurvedisch natuurlijk product met 85 mineralen en bekend om zijn ontspannende en anti-aging eigenschappen. Moroccan clay mask verfijnt de poriën, verjongt de huid en geeft nieuwe energie. Zorgt voor een gezondere huid en een betere balans tussen het lichaam en de geest. 100 % natuurlijk, met fruit-, planten- en kruidenextracten.” Aldus De Tuinen

Dit masker zou de poriën verfijnen en de huid weer energie geven. Nu heb ik weinig last van grove poriën door mijn droge huid. Mijn moeder heeft een gecombineerde huid en heeft daardoor wat grovere poriën en ik vertel daarom wat mijn moeder van dit masker vond. De geur van dit masker is meer aanwezig en je ruikt duidelijk zoete abrikoos, mijn moeder vond de geur wat minder prettig. Na het afhalen van het masker waren haar poriën een stuk fijner en was haar huid heel zacht en zag er gezond uit! Ze zou dit masker zeker opnieuw gebruiken.

Moroccan Clay Pore Refine Mud Mask is te koop bij de tuinen voor €2,49

Zijn jullie al bekend met de Earth Kiss Maskers?

Liefs Liz

 

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. kissyfur_no1@hotmail.com' Cindy 25 januari 2016 / 18:13

    klinkt goed en ze zijn lekker betaalbaar.

  2. storiadolce@outlook.com' Storia Dolce 25 januari 2016 / 19:39

    Ik heb nooit eerder van die merk gehoord, maar ik zou het wel is ooit uit testen omdat ik heel erg veel van maskers hou! 🙂

  3. uitzichtmetzandkorrel@gmail.com' Lesley 10 maart 2016 / 18:30

    Ik heb vanochtend voor het eerst de Detox mud pore cleanse mud mask geprobeerd. Bij het opbrengen gaf het wel een prikkend en brandend gevoel maar dat trok wel redelijk snel bij. Heb wel het idee dat hij idd goed reinigt en dat heb ik op dit moment nodig. Mijn huid is gemengd en redelijk gevoelig. Mijn huid had wel even wat rode plekjes na gebruik maar voor mijn doen zeer acceptabel. Ik heb nog 3 andere maskers van dit merk liggen. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *