The Balm Pretty Smart Lipgloss – BAM!

bam1

Vandaag een review van deze ”Pretty Smart” lipgloss van het Amerikaanse merk The Balm. Mary Lou Manizer, de highlighter van dit merk heeft een plekje gekregen in mijn everyday make up. Ben je benieuwd of de lipgloss net zo in de smaak valt als de highlighter? Kijk dan snel verder!

bam4

Ook deze keer heeft The Balm de lipgloss weer verhult in een kartonnen verpakking met stripfiguren erop. De lipgloss zelf is wat minder versiert maar kan er mee door. Het valt mij op dat de lipgloss nu de naam ”Pretty Smart” gekregen heeft maar verkocht wordt onder de naam ”Read My Lips”. De applicator is een eenvoudig zacht sponsje, verder niets op aan te merken.

bam2

bam5

De kleur BAM! is een oud roze/nude kleur die behoorlijk glanst, er zitten geen shimmers in. De formule is vrij dik en plakkerig waardoor je lippen verzorgd aanvoelen, verder blijft hij goed op zijn plek zitten. De geur is trouwens behoorlijk zoet maar ik vind hem niet storend.

Ik heb de Pretty Smart al een aantal weken in mijn bezit en moet toegeven dat ik hem niet zo snel pak. Omdat ik vaak thuis ben heb ik liever een laagje purol op mijn lippen, als ik de deur uitga grijp ik eerder naar een lipstick. Aan de lipgloss zelf ligt het absoluut niet!

De Pretty Smart/Read My Lips Lipgloss is te koop bij verschillende webshops voor €14,95 (6,5 ml)

Liefs Liz

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. lifeofsimonenl@gmail.com' Simone 20 januari 2016 / 17:39

  Mooi kleurtje maar ik begrijp inderdaad dat je hem niet zo vaak gebruikt, ik gebruik zelf ook vaker een lipstick. Toch lijkt het me wel een toevoeging aan je stash. Super mooie foto’s ook!

 2. irisgraaf@hotmail.com' Iris 21 januari 2016 / 15:21

  Mooie lipgloss om in je stash te hebben! Ik ben ook van de lipstick, ik kan gewoon niet goed wennen aan lipgloss! Maar hé.. dit is wel echt een pareltje!

 3. info@matteandshimmer.nl' Mariska 21 januari 2016 / 16:16

  Ik houd van de verpakkingen van the Balm! Mooie kleurtje heb je gekozen!

 4. iliveformydreams@live.nl' Sas 22 januari 2016 / 17:33

  Grappige verpakkingen! Ziet er erg leuk uit, veel plezier ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *